Terug naar overzicht diensten Diensten

eBay consultancy

Als je eBay gebruikt, heb je een grotere kans om meer omzet te draaien. Het is een kanaal met honderden miljoenen bezoekers heeft per maand. Die kans kun je niet laten liggen.

eBay consultancy

eBay is de verborgen schat die wij voor je opgraven

 

Als je eBay gebruikt, heb je een grotere kans om meer omzet te draaien. Het is een kanaal met honderden miljoenen bezoekers heeft per maand. Die kans kun je niet laten liggen. Maar je moet wel weten hoe je deze moet indelen. Daar komt onze eBay consultant om de hoek kijken. Wij kunnen jou helpen om een succesvolle eBay webshop op te zetten. Al jaren werken we via eBay en zijn we in direct contact met het bedrijf. We zitten dus dicht bij het vuur. 

 

We bieden jou:

  • Advies
  • Begeleiding
  • Aanbevelingen
  • gebruik van eBay als magneet voor je webshop

 

eBay: vergelijkbaar met Google

Om hoog te komen in de zoekresultaten van Google is het belangrijk dat je de zoekmachine duidelijke informatie geeft over wat er precies in jouw webshop wordt aangeboden. Daarop baseert het bedrijf grotendeels hoe hoog je staat in de zoekresultaten. Wat niet veel mensen weten, is dat eBay veelal hetzelfde systeem heeft. Het is belangrijk om in tekst goed aan te geven wat je de eventuele bezoekers te bieden hebt. Anders laat eBay je links liggen en mis je een hoop potentiële klanten. 

 

Het is een van de vele punten die van groot belang zijn om eBay als extra kracht te gebruiken voor je bedrijf. Een hoop van die punten zijn afhankelijk van het soort bedrijf dat je beheert. Door de jarenlange ervaring van onze consultant kan hij advies op maat geven over de perfecte strategie. 

 

Contact met eBay?

eBay Nederland is niet zo fanatiek met het beantwoorden van jouw urgente vragen. Daardoor kan het zijn dat je lang met een vraag blijft zitten. Omdat wij direct in contact staan met eBay Nederland, krijgen we de antwoorden op jouw vragen.

 

SEA en SEO ken je, maar wat is eBEO?

eBay Engine Optimalisation is een minder bekende term. Kort gezegd is dat is de manier waarop eBay advertenties beheert en zorgt dat je wereldwijd goed verkoopt. Het kan het verschil maken tussen een geweldige en een mindere omzet. Wij kennen hier de ins en outs van.

 

eBay is sinds de oprichting in 1995 opgezet als verkoopkanaal. Inmiddels is het gigantisch gegroeid en kan het ook voor jou van waarde zijn. De verkoopkracht van de 175 miljoen gebruikers wereldwijd is namelijk ongekend. Laat deze kans niet langer liggen en ga aan de slag.

 

Online marketing

De eBay consultancy is een deel van onze service. Wij zijn breed bezet als het gaat om online marketing. Bekijk hier de online mogelijkheden voor jouw bedrijf. Wij leveren service op maat en hebben ervaring in ontelbare werkvelden. 

Meer weten over eBay consultancy?

Heeft u nog vragen of onzekerheden? Onze specialisten horen graag wat zij voor u kunnen betekenen.