Terug naar overzicht diensten Diensten

Google deelt uit: advertentietegoed voor MKB’s

Het zijn roerige tijden voor middelgrote en kleine bedrijven. Het coronavirus heeft een behoorlijke impact op deze groep en dat is Google niet ontgaan.

Google deelt uit: advertentietegoed voor MKB’s

Het zijn roerige tijden voor middelgrote en kleine bedrijven. Het coronavirus heeft een behoorlijke impact op deze groep en dat is Google niet ontgaan. Om MKB’s wereldwijd een hart onder de riem te steken, is er vanuit Google $340 miljoen aan advertentietegoed beschikbaar gesteld: een mooi gebaar dat ook nog eens goed van pas komt!

 

Waarom MKB’s?

De coronacrisis heeft gevolgen voor iedereen, maar met name de middelgrote en kleine bedrijven zijn de klos – dalende opbrengsten, ontslagen en soms zelfs sluitingen. En dat terwijl de MKB’s 90% van alle bedrijven wereldwijd representeren en meer dan de helft van de werknemers in dienst is bij een MKB! Om deze nu kwetsbare groep bedrijven te helpen contact te onderhouden met klanten én als blijk van solidariteit, draagt Google dus zijn steentje bij. Hoe groot dat steentje precies is hangt af van je eerdere Google Ads-uitgaven, het land en de valuta van het Google Ads-account. Het tegoed is geldig tot en met 31 december 2020.

 

Hoe, wat, waar?

Goed nieuws: als je in aanmerking komt voor dit tegoed, hoef je helemaal niks te doen! Vanaf 1 juli is het beschikbaar in je account op de pagina Promoties. Maar hoe kom je in aanmerking? Ook dat bepaalt Google gewoon automatisch: MKB’s die in 10 van de 12 maanden van 2019 én in januari en/of februari van 2020 geld hebben uitgegeven met een Google Ads-account, zijn de gelukkigen. Als je meer wilt weten over de Google Ads-tegoeden die Google uitdeelt, kun je de speciale informatiepagina bezoeken. 

 

We helpen je graag!

Wil je weten hoe je dit tegoed (en andere budgetten) in Google Ads het beste kunt inzetten? Als partner van Google kan Tomarkt jou als geen ander helpen met een effectieve strategie voor zoekmachine adverteren. Dankzij onze jarenlange ervaring en goede contacten met Google maken we het voor jou, als klant, graag zo eenvoudig mogelijk om mooie resultaten te behalen in Google Ads. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je vragen over Google Ads? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten over Google deelt uit: advertentietegoed voor MKB’s?

Heeft u nog vragen of onzekerheden? Onze specialisten horen graag wat zij voor u kunnen betekenen.