Terug naar overzicht diensten Diensten

Zoekmachine adverteren (SEA)

Met zoekmachine adverteren, zoals bijvoorbeeld op Google Ads (voorheen Google AdWords), weet je zeker dat jouw website altijd vindbaar is.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Met zoekmachine adverteren, zoals op Google Ads (voorheen Google AdWords), weet je zeker dat jouw website altijd vindbaar is. Met zoekmachine adverteren, ofwel search engine advertising (SEA), betaal je er voor om bij bepaalde relevante zoekwoorden met jouw site helemaal bovenaan de zoekresultaten te komen staan. Ook kan je met Google Ads adverteren via banners op websites binnen het enorme netwerk van Google.

Tomarkt is een partner van Google, wat het voor jou als klant een stuk makkelijker maakt om te adverteren via Google Ads. Wij zorgen er voor dat jouw advertentie bij relevante zoekwoorden wordt laten zien, en dat de advertentie er goed uitziet. Hierdoor weet je zeker dat jouw website altijd vindbaar is voor een potentiƫle klant.

Mocht je vragen hebben over adverteren via Google Ads, neem dan geheel vrijblijvend contact op met Tomarkt. Wij informeren je graag over de mogelijkheden van zoekmachine adverteren.

Meer weten over Zoekmachine adverteren (SEA)?

Heeft u nog vragen of onzekerheden? Onze specialisten horen graag wat zij voor u kunnen betekenen.