Google Shopping

Met Google shopping kun je heel makkelijk jouw producten aanbieden via Google. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je een webshop hebt. Het werkt ongeveer zoals Google Adwords: iemand zoekt op Google naar een product dat voor jouw website relevant is, en ziet meteen de advertentie. Het verschil zit ‘m in de manier waarop de advertentie er uit ziet.  Met google shopping ziet de klant meteen een foto en de prijs aan de rechterkant van het scherm. De klant wordt dus niet doorverwezen naar jouw website, maar meteen naar één bepaald product; het product waar ze naar op zoek zijn.

Om deze advertenties er zo goed mogelijk uit te laten zien, is kennis van Google shopping nodig. Het zou kunnen dat jouw advertenties niet goed worden gekeurd als je ze niet op de juiste manier maakt. Wij bij Tomarkt weten precies hoe we jouw advertenties op Google shopping zo goed mogelijk kunnen maken. Sterker nog: we hebben bij Google een examen gemaakt om er zeker van te zijn dat wij de beste kwaliteit leveren.

Als je vragen hebt over Google shopping of wat het beste bij jouw website past, neem gerust contact met ons op.

Bereik je doelstellingen online

Bel020 60 60 715 Mailinfo@tomarkt.nl

Wilt u liever een persoonlijk gesprek? Maak dan nu direct een afspraak. Wij bellen u binnen 24 uur terug ter bevestiging.

Maak een afspraak