Terug naar overzicht diensten Diensten

Solar

We hebben een zonnig systeem, waarbij alles uit handen genomen wordt. Je kan altijd het roer zelf overnemen op het moment dat een conversatie start met een lead.

Solar

 

Kijk voor meer informatie op: solar.tomarkt.nl

 

Inbox full of leads

  1. Accelerate results with social media advertising
  2. Review your AI generated prospects. You’re always in control of who is contacted.
  3. Compose email templates. Our team will gladly help you perform them.

DE ZONNE-BRANCHE

Ben je drukker met het beantwoorden van vragen dan met het installeren van zonnepanelen? Wil je automatische afspraken in je agenda met klanten die interesse hebben in zonnepanelen?
We hebben een zonnig systeem, waarbij alles uit handen genomen wordt. Je kan altijd het roer zelf overnemen op het moment dat een conversatie start met een lead.

Gaat er veel tijd zitten in het beantwoorden van vragen van klanten, of het vinden van nieuwe klanten?
Stellen potentiële klanten regelmatig hetzelfde soort vragen?

Tomarkt heeft een uniek marketing platform ontwikkeld dat automatisch antwoord geeft op de vragen van klanten. En dat geautomatiseerd leads verzameld. Zónder dat daar extra budgetten voor nodig zijn voor marktpartijen als Google. We benaderen bijvoorbeeld geautomatiseerd prospecties via LinkedIn. Dat doen we op basis van een filter. Zoals facility managers van bedrijven in een sector.

Deze mensen krijgen bijvoorbeeld een geautomatiseerd LinkedIn-verzoek. Hebben ze jouw uitnodiging geaccepteerd op LinkedIn? En hebben ze aangegeven dat ze een e-mailadres delen? Dan worden hun gegevens gekoppeld. Dat gebeurt via ons interactie customer relationship management. Kortom: het crm.

Vervolgens kunnen we ze automatische e-mailberichten, sms’jes, voicemails, cases en geautomatiseerde antwoorden op vragen sturen.

Alles staat in dienst van één doel: een afspraak inplannen in jouw agenda.

Jij kan rustig achteroverleunen, terwijl jouw afspraken of die van jouw salesteam 24 uur per dag worden ingepland. Zo kan jij je nog meer focussen op de groei van je duurzame bedrijf. En werken we samen aan een betere wereld, via Tomarkt Customer convertors.

Tomarkt Marktwerk Plus
Tomarkt levert kan altijd werk op maat leveren, op basis van een ureninschatting. We zijn gespecialiseerd in een breed scala aan werkzaamheden. Denk aan cases, communicatieve strategie, SEO, SEA, social media campagne, boost Instagrams (Instagram automated following DM sending to funnel). Ook leveren we maandelijks een rapportage en een leadfeeder B2C voor de website om te zien wie er geweest is en wie er geconverteerd heeft. Wat betreft Leadconnect zijn we ook zeer actief. In LinkedIn Search genereren we liefst 700 leads per week per account. Ook zijn we bedreven in het opstellen en succesvol verzenden van geautomatiseerde mailings naar een groot publiek.
Kijk voor meer informatie op: solar.tomarkt.nl

Meer weten over Solar?

Heeft u nog vragen of onzekerheden? Onze specialisten horen graag wat zij voor u kunnen betekenen.