Over ons

Over Tomarkt

Bijna elk bedrijf heeft tegenwoordig een website (of een mobiele website of app). Online actief zijn is goed voor de naamsbekendheid en verkoop van een bedrijf, maar niet elke website levert zo veel op als mogelijk is. Dit komt omdat veel websites moeilijk vindbaar zijn via Google.

Over Tomarkt

Bijna elk bedrijf heeft tegenwoordig een website (of een mobiele website of app). Online actief zijn is goed voor de naamsbekendheid en verkoop van een bedrijf, maar niet elke website levert zo veel op als mogelijk is. Dit komt omdat veel websites moeilijk vindbaar zijn via Google. Als de website van een bedrijf makkelijk vindbaar is via Google kan dit er bijvoorbeeld voor zorgen dat er via de website meer verkocht wordt. De site van je bedrijf kan er prachtig uit zien, maar verkeerd ingesteld zijn of niet genoeg inspelen op veelgebruikte zoektermen. Zo kan de site veel bezoekers mislopen. Gelukkig zijn er veel manieren om de website van jouw bedrijf makkelijker vindbaar te maken. Tomarkt kan je helpen met het vergroten van deze vindbaarheid door je website te verbeteren.

Bij het verbeteren van de website kan je onder andere denken aan:

  • het aanpassen van de teksten zodat deze inspelen op het zoekgedrag van potentiĆ«le bezoekers
  • door juiste technische instellingen van de website.
  • Het verbeteren van de online reputatie van jouw bedrijf door het juiste gebruik van social media.

Door het meten van het website-verkeer en dit te analyseren kunnen wij er achter komen wat jouw website nodig heeft om beter vindbaar te worden. Tomarkt is daarnaast ook partner van Google. Wij worden dus geadviseerd door medewerkers van Google zodat je bij ons van de beste kwaliteit verzekerd bent. [Google partner badge]

Wat er ook nodig is om jouw bedrijf online goed vindbaar te maken, bij Tomarkt kan het allemaal. Of het nou gaat om een hele vernieuwde website of wat kleine aanpassingen. Zo kan je er zeker van zijn dat iedereen die op zoek is naar jouw producten of diensten, ook jouw website zal kunnen vinden.

Denk je dat jouw website er op vooruit zal gaan door deze beter vindbaar te maken? Neem dan snel contact op met Tomarkt!

Benieuwd naar onze werkwijze?

Stuur ons een bericht en we nemen spoedig contact op.

Contact

* Verplichte velden