Terug naar overzicht diensten Diensten

Linkedin adverteren

LinkedIn is het grootste professionele online netwerk met maandelijks meer dan 187 miljoen actieve gebruikers. LinkedIn is met name voor bedrijven en medewerkers gemaakt om te kunnen netwerken.

Linkedin adverteren

Voor een strategische marktbenadering is social media marketing voor een bedrijf bijna noodzakelijk geworden. Ben je tegenwoordig als bedrijf niet te vinden op Instagram, Facebook of Twitter, dan ben je niet bereikbaar of modern genoeg. Jouw online profiel als bedrijf draagt bij aan de eerste indruk die potentiële klanten van je krijgen. Niet meedoen met social media is bijna ondenkbaar geworden. Via social media kun je heel gericht de gewenste doelgroep bereiken met jouw dienst of product. Mensen kunnen hun ervaringen en meningen delen met andere mensen, maar ook met de bedrijven zelf. Zo krijgen bedrijven directe feedback en kunnen ze inspelen op eventuele klachten of goede ideeën. De communicatie tussen de consument en bedrijven is veel directer sinds de komst van social media en hier kun je als bedrijf voordeel uit halen.

Grootste professionele online netwerk

LinkedIn is het grootste professionele online netwerk met maandelijks meer dan 187 miljoen actieve gebruikers. LinkedIn is met name voor bedrijven en medewerkers gemaakt om te kunnen netwerken. Voor bedrijven, uitzendbureaus en iedere onderneming is LinkedIn een handige social media om in te zetten. Iedereen kan een profiel aanmaken met informatie over zijn/haar carrière en opleidingen, zo kunnen mensen met dezelfde interesses of opleidingen elkaar vinden. LinkedIn helpt professionals over de hele wereld om productiever en succesvoller te worden en meer contacten in jouw interessegebied te kunnen leggen. Op LinkedIn ligt de leeftijd over het algemeen wat hoger dan op andere populaire social media, maar steeds meer jongeren zien ook het belang van netwerken en een goed online profiel voor latere arbeidsmogelijkheden.

Adverteren op LinkedIn

Adverteren op LinkedIn kan op verschillende manieren. Adverteren op LinkedIn kan heel direct door meteen gesponsorde updates van een bedrijf direct in tijdlijnen van de doelgroep laten verschijnen. Ook kunnen bedrijven via LinkedIn content direct naar de inbox van een LinkedIn-gebruiker in de gewenste doelgroep sturen. Het leveren van relevante content en advertenties op basis van het gedrag van de gebruiker is ook een mogelijkheid. Adverteren op LinkedIn is erg handig vanwege het professionele karakter van het wereldwijde social media platform. Dit maakt het makkelijk om (waarschijnlijk) geïnteresseerden te vinden en deze mensen op een effectieve manier te kunnen benaderen.  Ook het benaderen van potentiële medewerkers wordt makkelijk gemaakt op LinkedIn door de unieke gegevens over functiebenamingen op LinkedIn. Succesvolle bedrijven op LinkedIn publiceren vaak inhoudelijke berichten over hun visie in hun specifieke branche of markt. Hiermee trekken ze andere mensen uit dezelfde branche aan en kunnen ze netwerken. LinkedIn is een goede mogelijkheid voor social media marketing voor professionele netwerkers.

Wil je weten wat jouw bedrijf met LinkedIn kan bereiken? Neem dan snel contact op met de specialisten van Tomarkt!

Meer weten over Linkedin adverteren?

Heeft u nog vragen of onzekerheden? Onze specialisten horen graag wat zij voor u kunnen betekenen.