Linkedin adverteren

Voor een strategische marktbenadering is social media marketing voor een bedrijf bijna noodzakelijk geworden. Ben je tegenwoordig als bedrijf niet te vinden op Instagram, Facebook of Twitter ben je niet bereikbaar of modern genoeg. Jouw online profiel als bedrijf draagt bij aan de eerste indruk die potentiële klanten van je krijgen. Niet meedoen met social media is bijna ondenkbaar geworden. Via social media kun je heel gericht de gewenste doelgroep bereiken met jouw dienst of product. Mensen kunnen hun ervaringen en meningen delen met andere mensen maar ook met de bedrijven zelf. Zo krijgen bedrijven directe feedback en kunnen ze inspelen op eventuele klachten of goede ideeën. De communicatie tussen de consument en bedrijven is veel directer sinds de komst van social media en hier kun je als bedrijf voordeel uit halen.

Grootste professionele online netwerk

LinkedIn is het grootste professionele online netwerk met maandelijks meer dan 187 miljoen actieve gebruikers. LinkedIn is vooral voor bedrijven en medewerkers gemaakt om te kunnen netwerken. Voor bedrijven, uitzendbureaus en iedere onderneming is LinkedIn een handige social media om in te zetten. Iedereen kan een profiel aanmaken met informatie over zijn/haar carrière en opleidingen, zo kunnen mensen met dezelfde interesses of opleidingen met elkaar netwerken. LinkedIn helpt professionals over de hele wereld om productiever en succesvoller te worden en meer contacten in jouw interessegebied te kunnen leggen. Op LinkedIn is de leeftijd over het algemeen wat ouder dan op andere populaire social media, maar steeds meer jongeren zien ook het belang van netwerken en een goed online profiel voor latere arbeidsmogelijkheden.

Adverteren op LinkedIn

Adverteren op LinkedIn kan op verschillende manieren. Adverteren op LinkedIn kan heel direct door direct gesponsorde updates die updates van een bedrijf direct in tijdlijnen van de doelgroep laten verschijnen. Ook kunnen bedrijven via LinkedIn content direct in naar de inbox van een LinkedIn-gebruiker in de gewenste doelgroep sturen. Het leveren van relevante content en advertenties op basis van het gedrag van de gebruiker is ook een mogelijkheid. Adverteren op LinkedIn is erg handig vanwege het professionele karakter van het wereldwijde social media platform. Dit maakt het makkelijk om (waarschijnlijk) geïnteresseerden te vinden en deze mensen op een effectieve manier te kunnen benaderen.  Ook het benaderen van potentiële medewerkers wordt makkelijk gemaakt op LinkedIn door de unieke gegevens over functiebenamingen op LinkedIn. Succesvolle bedrijven op LinkedIn publiceren vaak inhoudelijke berichten over hun visie in hun specifieke branche of markt. Hiermee trekken ze andere mensen uit dezelfde branche aan en kunnen ze netwerken. LinkedIn is een goede mogelijkheid voor social media marketing voor professionele netwerkers.

Wil je weten wat jouw bedrijf met LinkedIn kan bereiken? Neem dan snel contact op met de specialisten van Tomarkt!

Bereik je doelstellingen online

Bel020 60 60 715 Mailinfo@tomarkt.nl

Wilt u liever een persoonlijk gesprek? Maak dan nu direct een afspraak. Wij bellen u binnen 24 uur terug ter bevestiging.

Maak een afspraak