Terug naar overzicht diensten Diensten

Mobiel adverteren

Door mobiel te adverteren kan je op een makkelijke manier een deel van je doelgroep bereiken dat je normaal niet zou bereiken.

Mobiel adverteren

Via Google Adwords kun je ook mobiel adverteren. De meeste mensen hebben tegenwoordig een smartphone waarmee ze regelmatig mobiel internetten. Door mobiel te adverteren kan je op een makkelijke manier een deel van je doelgroep bereiken dat je normaal niet zou bereiken. Je kan er voor kiezen om voor de mobiele sites een aangepaste advertentie te gebruiken, die meer inspeelt op de wensen van de mobiele internetter.

Om er zeker van te zijn dat je Google advertenties er goed uitzien, kan je Tomarkt inschakelen. Wij kunnen je adviseren over of het handig is om mobiele advertenties te gebruiken, en kunnen die advertenties daarna ook zo goed mogelijk maken. De beste optie is vaak om zowel desktop als mobiele advertenties te maken, maar die verschillen dus van elkaar. Hoe deze advertenties gemaakt worden, weten we bij Tomarkt precies. Wij zorgen er voor dat je mobiele advertenties precies doen waar ze voor gemaakt zijn.

Heb je een vraag over mobiel adverteren? Of wil je weten of mobiel adverteren iets voor je bedrijf is? Neem dan vrijblijvend contact op met Tomarkt!

Meer weten over Mobiel adverteren?

Heeft u nog vragen of onzekerheden? Onze specialisten horen graag wat zij voor u kunnen betekenen.