Mobiel adverteren

Via Google Adwords kun je ook mobiel adverteren. De meeste mensen hebben tegenwoordig een smartphone waarmee ze regelmatig mobiel internetten. Door mobiel te adverteren kan je op een makkelijke manier een deel van je doelgroep bereiken die je normaal niet zou bereiken. Je kan er voor kiezen om voor de mobiele sites een aangepaste advertentie te gebruiken, die meer inspeelt op de wensen van de mobiele internetter.

Om er zeker van te zijn dat je google advertenties er goed uitzien, kan je Tomarkt inschakelen. Wij kunnen je adviseren over of het handig is om mobiele advertenties te gebruiken, en kunnen die advertenties daarna ook zo goed mogelijk maken. Vaak kan het het beste zijn om zowel desktop als mobiele advertenties te maken, maar die zien er dus beiden anders uit. Hoe deze advertenties gemaakt worden weten we bij Tomarkt precies. Wij zorgen er voor dat je mobiele advertenties precies doen waar ze gemaakt voor zijn.

Heb je een vraag over mobiel adverteren? Of wil je weten of mobiel adverteren iets voor je bedrijf is? Neem dan vrijblijvend contact op met Tomarkt!

Bereik je doelstellingen online

Bel020 60 60 715 Mailinfo@tomarkt.nl

Wilt u liever een persoonlijk gesprek? Maak dan nu direct een afspraak. Wij bellen u binnen 24 uur terug ter bevestiging.

Maak een afspraak