Twitter adverteren

Als bedrijf is social media marketing een onmisbaar aspect geworden voor een strategische marktbenadering. Allerlei soorten bedrijven met verschillende diensten en producten maken gebruik van het medium social media. Met social media kunnen de beoogde klanten directer bereikt worden. De klant kan direct kritiek en feedback geven aan bedrijven waarmee het bedrijf de ervaringen van de consumenten kunnen verbeteren. Social media zorgt ervoor dat de directe barrière tussen verdwijnt en de communicatie tussen beide partijen bijna direct is. Klanten kunnen ideeën en verbeteringen doorgeven waardoor bedrijven het product of de dienst direct kunnen aanpassen.

Korte en bondige berichten

Twitter is een ontzettend populaire social media, ook voor bedrijven. Met maandelijks 302 miljoen actieve gebruikers behoort Twitter tot een van de grootste social media sites. Twitter is specifiek gericht op versturen van korte maar krachtige berichten naar de wereld toe. Veel gebruikers vinden dat het prettigst aan Twitter, directe en korte informatie. Ook als er wereldnieuws, evenementen, promoties of wedstrijden zijn komen de meeste mensen dat als eerst te weten via Twitter waardoor informatie zeer snel over de wereld verspreid. Voor bedrijven is het plaatsen van advertenties op Twitter voordelig omdat ze zich op de volgers van concurrenten kunnen richten. Campagnes kunnen zich richten op trefwoorden, zinnen of gebruikers die de websites van het bedrijf bezoeken. Via Twitter kan de naamsbekendheid heel goed opgebouwd worden met behulp van retweets. Veel bedrijven op Twitter reageren ook op klachten of opmerkingen van hun consumenten met slimme en scherpe tweets. Deze tweets worden vaak populair doordat het voor de consument heel verrassend is dat ze direct contact hebben met het bedrijf zelf. Vaak worden klachten direct verholpen, wat weer zorgt voor positieve aandacht voor het bedrijf.

Adverteren op Twitter

Twitter is een mogelijkheid voor bedrijven om te adverteren. Het doel is om veel volgers te krijgen op Twitter, zo oogt uw bedrijf relevanter voor potentiële klanten. Door interessante, opmerkelijke, humoristische en informatie tweets regelmatig te tweeten blijft uw bedrijf relevant en zal uw volger aantal groeien. Adverteren kan dus door middel van tweets met doorklik website. Ook kunnen bedrijven Twitter gebruiken om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends, andere grote campagnes of belangrijke data die relevant is voor hun campagnes. Twitter biedt een effectief en direct platform voor bedrijven die social media marketing in willen zetten voor betere naamsbekendheid en merkvoorkeur.

Benieuwd hoe je met Twitter jouw doelstellingen kunt bereiken? Neem snel contact op met onze Twitter specialist!

 

Bereik je doelstellingen online

Bel020 60 60 715 Mailinfo@tomarkt.nl

Wilt u liever een persoonlijk gesprek? Maak dan nu direct een afspraak. Wij bellen u binnen 24 uur terug ter bevestiging.

Maak een afspraak