Terug naar overzicht diensten Diensten

Werkwijze

Tomarkt werkt volgens een stappenplan dat zich op jouw bedrijf aanpast. Het bestaat uit strategie, content, autoriteit en campagnes.

Werkwijze

Tomarkt werkt volgens een stappenplan dat zich op jouw bedrijf aanpast:

  • Strategie, gezamenlijk bepalen welke weg we bewandelen;
  • Content, verzorgen van onder meer de webteksten en afbeeldingen;
  • Autoriteit (linkbuilden), het aantal verwijzingen naar de website, door andere websites;
  • Campagnes, onder meer videocampagnes voor social media

 

Strategie

We bepalen gezamenlijk de strategie voor het doel dat jij met je bedrijf wil behalen. Daarbij kijken we naar de data die bekend is over de doelgroep, de conversie en de zoekwoorden. Conversie is de mate waarin bezoekers daadwerkelijk tot een transactie overgaan.

Content

Daarna leggen we de focus op content. Een goede inhoud met de juiste zoekwoorden draagt bij aan een hogere score binnen zoekmachines. Tomarkt schrijft geoptimaliseerde webteksten die tevens gericht zijn op het ondersteunen van de doelstelling van de website. De teksten zijn afgestemd op de doelgroep en bevorderen de conversie.

Autoriteit

De autoriteit verkrijgt Tomarkt door het plaatsen van relevante links van websites naar een specifieke landingspagina: linkbuilding. Het doel is om hoger te scoren binnen zoekmachines voor de verschillende pagina’s waarnaar gelinkt wordt.

Campagnes

We kunnen een campagne naar jouw wens vormgeven. Dat kan door de focus te leggen op videocampagnes, maar ook door een campagne op te zetten voor verschillende social media.

Meer weten over Werkwijze?

Heeft u nog vragen of onzekerheden? Onze specialisten horen graag wat zij voor u kunnen betekenen.